Strelci iz Uljme odlični na Prvenstvu Vojvodine

ULJMA – Streljački klub Uljma nastupio je u Pančevu na Prvenstvu Vojvodine za pionire i u Zrenjaninu na Prvenstvu Vojvodine za juniore i seniore.

“Na prvenstvu Vojvodine za pionire u Pančevu nastupili smo sa 21 takmičarom i tako bili klub sa najviše takmičara na prvenstvu. Učestvovali su svi registrovani strelci i time stekli pravo da izbore normu za državno prvenstvo. Tu šansu iskoristilo je 17 strelaca. To je izuzetan uspeh ako se uzme u obzir da su nastupali i strelci bez takmičarskog iskustva”, kažu u SK Uljma.

Rezultati iz Pančeva:
Pištolj pionirke pojedinačno: Miljana Bućkoš 1. mesto, Jelena Jovanović 2. mesto
Pištolj pioniri: Ekipno 1. mesto, Nikola Ivkov pojedinačno 3. mesto, Jovan Rudnjanin 5. mesto

“U Zrenjaninu, juniorke su u podmlađenom sastavu i bez realno najbolje Milice Jovanović zauzele 5. mesto, sa nešto slabijim rezultatom od očekivanog. Seniorke su zauzele treće mesto ekipno, dok je Stojadinov Jovana zauzela treće mesto pojedinačno sa solidnom rezultatom od 374. Ovo takmičenje nam je donelo i jednu seniorku povratnika, Jelenu Krekešić, koja je odlično pojačanje, kao i dve pionirke Milicu Beljin i Anđelu Nikolić, koje su uspešno debitovale u konkurenciji juniorki”, saopštio je SK Uljma.

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: