Ono što poboljšava ukus je kiseli krastavac koji se dodaje na kraju.
Sastojci:
pola kilograma junećeg mesa
2 crna luka
2 veća kisela krastavca
3 kašike kisele pavlake
ulje, voda
so, biber
Priprema:
Isecite meso na krupnije kocke i dinstajte sa malo ulja i vode oko pola sata. Dodajte crni luk, takođe isečen na krupnije i dinstajte još 15tak minuta. Zatim dodajte kiseli krastavac isečen na trake, pavlaku, posolite i pobiberite. Dobro promešajte i kuvajte još pola sata.
Pročitajte još:
Prvi vege vodič na srpskom jeziku: Filozofija, preporuke i recepti na 100 strana
Ako ste vegan ili ste zainteresovani za veganski stil života, imamo lepe vesti – nedavno je objavljen prvi, potpuno besplatni, vodič kroz veganstvo na srpskom jeziku. Evo šta ćete sve pronaći u njemu. Na Vege vodiču radilo je 20 volontera udruženja Vege zajednica, koja je izdavač ove publikacije. Vege vodič će se naći u svim […]
Opširnije
Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.