Stefan Dabić novo pojačanje FK Železničar – i tu nije kraj!

PANČEVO – Fudbalski klub Železničar danas je u svoje redove primuio još jedno ogromno pojačanje. Dizelka ima novog desnog beka, Stefana Dabića, koji je u svojoj karijeri superligaša prošao školu Crvene Zvezde, a igrao je i za Grafičar, Mačvu, Napredak…

Ovo nije kraj stvaranja pančevačkog drim-tima. Železničar najavljuje još jedno veliko pojačanje, o čemu ćemo pisati narednih dana.

Da podsetimo, Fudbalski klub Železničar, u prolećnom delu sezone, biće jači i za Miloša Stojčeva, Petara Gigića, Danila Dašića i Nemanju Andrijanića. Uprava tima sa Tamiša želi već sada da oformi tim za Super ligu.

Prva pojačanja uz kostur dosadašnjeg tima bi u nastavku sezone trebalo popularnoj Dizelki da obezbede mesto u elitnom klupskom takmičenju.

Iskusni napadač Miloš Stojčev ima 35 godina. Prve fudbalske korake napravio je u Crvenoj zvezdi, a od domaćih klubova igrao je za: Vojvodinu, Borac, Bežaniju. Iza njega je dragoceno internacionalno iskustvno sticano u Kazahstanu, Grčkoj, SAD, a sa Sarajevom je osvojio jedan Kup i titulu prvaka Bosne i Hercegovine. U Železničar stiže iz Voždovca.

Petar Gigić ima 24 godine. Mladi napadač rođen je u Prištini, prošao je kroz mlađe selekcije Radničkog iz Niša. Kao senior debitovao je za OFK Beograd, a pored “Romantičara sa Karaburme” igrao je za Partizan, Novi Pazar i mađarski Ujpešt. U Pančevo stiže iz Mačve.

Danilo Dašić koji ima 21 godinu ojačaće odbranu i doneti čvrstinu u vezni red. Mladi crnogorski reprezentativac u Pančevo dolazi iz Zlatibora, gde je do sada bio kapiten. Igrao je u Beranama i Radničkom.

Nemanja Andrijanić je mladi golman, ima 21 godinu, a u dosadašnjoj karijeri je branio u Napretku, Slogi i Novom Pazaru.

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: