logo transparend vojvodina uzivo

Stara Pazova: Novi javni poziv za dodelu besplatnih dečijih auto sedišta

STARA PAZOVA – Savet za bezbednost saobraćaja opštine Stara Pazova, u skladu sa Programom korišćenja sredstava za finansiranje unapređenja bezbednosti saobraćaja na putevima na području opštine Stara Pazova za 2023. godinu, raspisao je Javni poziv za podnošenje zahteva za dodelu besplatnih dečijih auto sedišta za decu rođenu u periodu od 01.10.2022. do 31.03.2023. godine. 

Pozivaju se roditelji sa teritorije opštine Stara Pazova čija su deca rođena u navedenom periodu da podnesu zahtev za dodelu besplatnih dečijih auto sedišta za putnička vozila. Uz zahtev potrebno je priložiti  Dokaz o prebivalištu podnosioca zahteva na teritoriji opštine Stara Pazova i  Izvod iz matične knjige rođenih deteta.

Za ovu akciju vlada najveće interesovanje a ona ima višestruku korist. Primarno je bezbedno prevoženje dece, ali i podrška porodicama, jer kupovina autotosedišta nije mala stavka u  kućnom budžetu a za najnoviji konkurs iz opštinskog budžeta su opredeljena sredstva za nabavku  600 autosedišta. Pri samoj podeli, organizuje se i kraće predavanje za roditelje, jer je jako važno da bude sedište pravilno postavljeno.

Obrazac zahteva može se preuzeti u prostorijama Opštinske uprave opštine Stara Pazova- Svetosavska 11 svakog radnog dana od 7,30 do 15,00 časova, kao i sa zvaničnog sajta opštine Stara Pazova. Zahtevi se mogu podneti do 21. avgusta  na šalteru u Opštinskoj upravi.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.