logo transparend vojvodina uzivo

Star Wars Outlaws: Mos Eisley, borbe u svemiru i još mnogo toga u novom gejmplej videu

Novi snimci igre prikazuju ekspanzivan svet igre i aktivnosti, uključujući posetu Tatooine-u i Mos Eisley-u, zajedno sa čuvenom kantinom

Ubisoft je sinoć na Ubisoft Forward događaju predstavio novi gameplay za Star Wars Outlaws, nadolazeću open-world akcionu avanturu koju razvija Massive Entertainment. Ovaj naslov smešten u Star Wars univerzumu ima potencijala da bude jedna od najvećih igara ovog leta. Novi snimci igre prikazuju ekspanzivan svet igre i aktivnosti, uključujući posetu Tatooine-u i Mos Eisley-u, zajedno sa čuvenom kantinom.

Za razliku od tipičnih open-world igara, u Star Wars Outlaws igrači ne unapređuju veštine skupljanjem XP poena, već pronalaženjem stručnjaka koji mogu da ih nauče novim veštinama. U prikazanom snimku, glavna junakinja Kej Ves, revolverašica, unapređuje svoje veštine pucanja. Tokom svog putovanja, Kej se besprekorno kreće kroz svemir, učestvuje u brzinskoj svemirskoj borbi, istražuje Mos Eisley i Tatooine, i obavlja tajnu misiju u bazi Hutt kartela.

Igrači će moći da istražuju različite planete sa živopisnim gradovima i kantinama, pre nego što se upuste u istraživanje ogromnih pejzaža na svojim speeder-ima. Svaka planeta donosi nove avanture, jedinstvene izazove i primamljive nagrade za one koji se usude da rizikuju.

Živeti život odmetnika visokog rizika je centralna tema ove igre, a svaka odluka koju igrači donesu utiče na reputaciju njihovog lika, koja se stalno menja.

Igrači će takođe moći da upravljaju svojim brodom, The Trailblazer, i učestvuju u uzbudljivim svemirskim borbama sa Imperijom i drugim neprijateljima, tražeći prave trenutke za napad, izbegavanje i praćenje kako bi dobili prednost.

Star Wars Outlaws izlazi za PC, Xbox Series X/S i PS5 30. avgusta.

Pročitajte još:

Tagovi:

0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.