Stanković o pritisku u Zvezdi: Naravno da ga ima, vidite da sam dobio sede na bradi

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Trener crveno-belih ističe da je za njega velika čast što sedi na klupi najpopularnijeg kluba u Srbiji

Dejan Stanković je uvek bio interesantan Italijanima, kako i ne bi kad je čitavu svoju fudbalsku karijeru proveo u Seriji A.

Tako je bilo i ovih dana dok je bila pauza u svim evropskim ligama zbog reprezentativnih obaveza.

Stanković se dotakao raznih tema, a Italijane je najviše zanimalo kako se odlučio da trenerski posao baš počne u Crvenoj zvezdi i koje su mu ambicije u narednom periodu.

– Svi koji krenu da se bave trenerskim poslom, znaju koliko je ovaj posao neizvestan. Danas ste tu, sutra već ne znate gde ste. Što se tiče Zvezde, njoj bi uvek rekao Da, još 100 i 200 puta. Svi smo svesni da trenerski posao zavisi od rezultata. Postoje dve kategorije, oni koji su dobili otkaz i oni koji će ga dobiti. Što se mene tiče, ne znam da li ću biti vrhunski trener, to će pokazati vreme – kazao je Stanković.

Trener crveno-belih ističe da je veliki pritisak kad si trener u Zvezdi, jer je to najpopularniji klub u Srbiji.

–  Ovde je veliki pritisak, vidite po belim dlakama koje su mi izrasle na bradu (smeh), ali navikao sam na to. Oni koji žive u Beogradu znaju šta Zvezda predstavlja. Istina je da trenuno zaostajemo za Partizanom, ali biće to veliki izazov do kraja. Kao i svake godine. Kako to kažu kontrolori letenja? Da im se radna godina dvostruko računa – zaključio je Stanković za italijanski Tutomerkatoveb.

Tagovi:

Pročitajte još: