logo transparend vojvodina uzivo

Stanje na putevima: Radovi na delu auto-puta od Autokomande do Aerodroma

Noćas od 22 do 3 ujutro izvodiće se radovi na demontaži državnih zastavica, na delu državnog puta od petlje Autokomanda do petlje Aerodrom, u smeru ka Šidu.

Radovi će se izvoditi u pokretu u preticajnoj saobraćajnoj traci i biće obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

U ponedeljak u periodu od 9 do 16 časova izvodiće se radovi na sanaciji kolovoza na deonici petlja Bubanj Potok – Kružni tok Resnik, u smeru Niš- Beograd i Beograd – Niš.

Za vreme izvođenja radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

Do 26. novembra na snazi će biti obustava saobraćaja zbog radova na pojačanom održavanju kolovoza na deonici Ćuprija – Despotovac, u blizini Ćuprije.

Tokom obustave saobraćaj iz pravca Ćuprije odvijaće se putem kroz Ćupriju i dalje kroz Glogovac. Obilazak zatim vodi preko Medveđe i putem kroz Despotovac.

Do 30. novembra u periodu od 7 do 16 časova izvodiće se radovi na rehabilitaciji deonice Žednik-Čantavir.

Za vreme izvođenja radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila i biće regulisan semaforima ili ručnom regulacijom.

Do 1. decembra izvodiće se radovi na pojačanom održavanju leve kolovozne trake na deonici petlja Ražanj – petlja Aleksinački Rudnici, u smeru Niš – Beograd. U zoni radova saobraćaj se preusmerava u suprotnu traku na dvostrano odvijanje u smeru Beograd – Niš, u dužini od 11 km.

Prema informacijama Uprave granične Policije na putničkim terminalima naših graničnik prelaza nema zadržavanja vozila.

Na teretnim terminalima vozila čekaju 120 minuta na prelazu Horgoš i 60 na prelazu Sremska Rača.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.