Stanje na putevima i graničnim prelazima (30. avgust 2023.)

radovi na putu carina granica
SRBIJA – Savetujemo da svi učesnici u saobraćaju, zbog svoje bezbednosti i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju, poštuju saobraćajne propise i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Auto-put E-75, petlja Bežanijska kosa – petlja Konjarnik, u oba smera – radovi na demarkaciji horizontalnih oznaka od 9 do 14 č. U zoni radova biće zauzeta zaustavna saobraćajna traka.
Radovi se izvode u pokretu, naizmenično u levoj i desnoj kolovoznoj traci i biće obeleženi adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Auto-put E-75, Obilaznica oko Beograda, u zoni ispred tunela Straževica, u smeru ka petlji Avala – izvode se radovi na postavljanju zaštitne ograde do 15 časova. Tokom izvođenja radova, za saobraćaj će biti zatvorena vozna saobraćajna traka, u dužini od 1.200 m, dok će se saobraćaj odvijati preticajnom saobraćajnom trakom.

Auto-put E-75, petlja Trupale – petlja Niš Jug – u toku su radovi na rehabilitaciji propusta do 30.09.2023.godine. Za saobraćaj zatvorena zaustavna, a saobraćaj se odvija voznom i preticajnom trakom, u smeru ka Nišu na deonici od km 433+135 do km 434+170, u smeru ka Beogradu na deonici od km 435+100 do km 434+075.

LučaniLis, smer ka Guči – radovi na izmeštanju telekomunikacionih kablova od 30.08 do 01.09.2023. g, u toku svetlog dela dana. U zoni radova u dužini od 50 metara saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila i biće ručno regulisan.

Auto-put E-70, petlja Ruma – petlja Pećinci, u oba smera – izvode se radovi na zameni zaštitne sigurnosne ograde do 31.08.2023. g. tokom svetlog dela dana. Shodno dinamici izvođenja radova, za saobraćaj će biti zauzete preticajna ili zaustavna saobraćajna traka.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije:
-na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 90 minuta,
-na graničnom prelazu Kelebija, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta,
-na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 420 minuta,
-na graničnom prelazu Gradina, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Search
Close this search box.