Stanje na putevima i graničnim prelazima

SRBIJA – Prema informacijama AMSS, na graničnim prelazima Batrovci i Šid teretna vozila jutros na izlazu iz zemlje čekaju pet sati.

Na graničnom prelazu Kelebija kamioni se zadržavaju sat vremena.

Kako je navedeno u saopštenju, na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila.

Izmene u saobraćaju zbog najavljenih radova na putevima
Prema informacijama Puteva Srbije, na auto-putu E-75 kod petlje Batajnica – Beograd u smeru ka Novom Sadu, najavljeni su radovi na rehabilitaciji leve kolovozne trake od danas od 7 sati do 14. juna u 15 časova.

Tokom izvođenja radova u smeru ka Novom Sadu za saobraćaj su zatvorene vozna i zaustavna saobraćajna traka, dok se saobraćaj odvija preticajnom saobraćajnom trakom istog smera i preticajnom saobraćajnom trakom suprotnog smera,

U smeru ka Beogradu saobraćaj se odvija voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom.

Na auto-putu E-75 kod petlje Kovilj Beška zbog radova na zameni hidroizolacije mosta Beška za saobraćaj je zatvorena desna kolovozna traka u smeru Novi Sad Beograd, dok se saobraćaj odvija dvosmerno levom kolovoznom trakom u smeru Beograd Novi Sad do 17. juna.

Kako je navedeno u saopštenju, na deonici Kučevo Petrovac na Mlavi, poddeonica Melnica Kučajna, na snazi je obustava saobraćaja zbog radova na rehabilitaciji puta, od 05. juna do 01. novembra.

Alternativni putni pravac je za tranzit iz pravca Kučeva ka Petrovcu na Mlavi: Kučevo Salakovac Petrovac na Mlavi Žagubica, dok je za putnički saobraćaj deonica Petrovac na Mlavi Ranovac Aljudovo Rabrovo – Kučevo.

Na putnoj deonici Ribariće – Mehov Krš najavljena je obustava saobraćaja zbog asfalterskih radova danas od 8 do 12 sati i od 13 do 17 časova.

Alternativni putni pravac je Novi Pazar – Pazarište Tutin Mehov Krš – državna granica sa Crnom Gorom.

Takođe, u Pančevu su od danas najavljeni radovi na sanaciji gornjeg stroja nadvožnjaka, a naizmenično propuštanje vozila regulisano semaforima, u dužinama od 100 i 200 metara, navedeno je u saopštenju.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: