Stanje na putevima

radovi-na-putu
SRBIJA – Zbog najavljenih niskih temperatura postoji mogućnost pojave poledice zbog čega se savetuje opreznija vožnja, a mostovi, nadvožnjaci i prevoji su najopasnija mesta gde se tanak sloj leda najpre javlja, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS).

AMSS, zbog poledice, savetuje sporiju vožnju i uvek sa većim odstojanjem između vozila, pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima

Na deonici regionalnog puta Putinci – Golubinci – Stara Pazova – Stari Banovci, u Staroj Pazovi, na snazi je izmenjen režim saobraćaja zbog radova.

Vozila iz smera Stare Pazove prema Golubincima, posle prelaska novog nadvožnjaka, skreću desno i prate privremenu saobraćajnu signalizaciju. Iz suprotnog smera koristi se isti pravac kretanja vozila.

Prema saznanjima, u toku je izgradnja potpornog zida za potrebe odvoda atmosferskih voda sa novog nadvožnjaka i okolnih saobraćajnica koje su nedavno izgrađene na tom mestu. Radovi bi trebalo da budu završeni do kraja februara.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: