STADA EXPO: Multimedijalna postavka kroz modularnu izložbenu platformu

VRŠAC – Kompanija Hemofarm, kao pouzdan partner zdravstvenog sistema Srbije, lider na farmaceutskom tržištu Srbije i regiona, po prvi put predstavlja svoju jedinstvenu STADA EXPO modularnu izložbenu platformu, neodvojivu celinu održivog razvoja koja svim posetiocima pruža nesvakidašnje iskustvo.

Njihovu informaciju o ovom događaju Vam prenosimo u celosti:

„Svako od nas moći će da oseti ovaj veliki globalni multimedijalni i multičulni projekat, da razume interaktivne prikaze i taktilne elemente čitave platforme, na sebi svojstven način. STADA EXPO kroz održivu prizmu prikazuje proizvodne procese u farmaceutskoj industriji, i na edukativan i zanimljiv način spaja nauku, tehnologiju i, pre svega, ljude koji stoje iza celog procesa. Od prvog trenutka kada zakoračite u ovaj uzbudljivi „lavirint“ i izađete iz poslednjeg multimedijalnog mozaika, steći ćete utisak koliko je sve što radimo i prikazujemo kroz Izveštaj o održivom razvoju međusobno povezano, na koji način se uklapa u širu sliku i na koji način zajedno sa vama možemo doprineti boljoj budućnosti – koja počinje sada.

Pozivamo vas da posetite STADA EXPO i iskusite priču o našem razvoju, brizi o ljudima i njihovom zdravlju, posvećenosti očuvanju prirode, i veri u bolju budućnost, kojoj svojim radom svakodnevno doprinosimo. Svetska premijera ove multimedijalne postavke dešava se 04. oktobra u 11 časova u Vršcu na platou ispred Upravne zgrade kompanije Hemofarm (ul. Beogradski put bb), a nakon toga kreće put ostalih evropskih zemalja, da bi se naredne godine ponovo vratila u Srbiju i bila dostupna široj javnosti“, saopštila je kompanija STADA.

Prisutnima će se obratiti Ronald Zeliger, generalni direktor kompanije Hemofarm, Sanda Savić, senior direktorka korporativnih poslova i komunikacija kompanije Hemofarm i Dušan Stojaković, senior menadžer globalnog održivog razvoja STADA grupa – Hemofarm.

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.