Šta znači ako sanjate labuda?

Crni i beli labud imaju potpuno drugačija tumačenja.

Nekada snovi oslikavaju naše unutrašnje stanje duše. Ako u snu vidite belog labuda, to simbolizuje svadbu. Vi ste osoba čija je ljubavna priča od samog početka delovala bajkovito pa su svi iz vašeg okruženja oduševljeni jer ste ostali zajedno i krunisali vezu brakom.

Sanjati crnog labuda

Videti crnog labuda implicira da ste suviše strogi prema sebi. Verovatno ceo život smatrate da ste ružno pače koje zaostaje za drugima i zbog toga ima manjak samopouzdanja. Bilo da ste za takvo mišljenje vi sami odgovorni ili okolina, moraćete da naučite da drugim očima posmatrate sebe i da vrednujete svoje kvalitete kojim ima dosta.

 

Foto: pixabay

Sanjati jato labudova

Jato labudova simbolizuje lepe i srećne događaje koji vam predstoje. Mlađe osobe bi mogle da se odluče na brak ili decu, dok za one starije san može da simboliše skori poziv na neko veselje, poput svadbe, krštenja ili druge proslave. U svakom slučaju, budućnost vam donosi mnogo radosti.

Sanjati par labudova

Par labudova simbolizuje porodičnu sreću i blagostanje. Moguće je da ćete rešiti neke nesuglasice sa roditeljima ili članovima porodice, te ćete konačno moći da odahnete i uživate u tome što imate, jer upravo u porodici pronalazite mir i radost, a ne u poslu ili materijalnim stvarima.

 

Foto: pixabay

Sanjati labudove koji lete

Kada u snu vidite labudove koji lete to znači da ćete uskoro početi da ubirete plodove svog rada. Sav trud koji se u nešto ulagali će početi da se isplaćuje. Mlađe osobe bi uskoro mogle da napreduju u karijeri, dok za starije ovakav san znači da će ih potomci učiniti ponosnim. Svima ćete pričati o njihovim uspesima i iskreno ćete se radovati zbog toga.

Hraniti labudove

Sanjati da hranite labudove je znak da bez razloga sumnjate u partnerovu ili partnerkinu vernost.  Jedino što vi treba da uradite kako bi vaša veza bila još cvršća jeste da pokažete razumevanje i da  slušate kada vam se partner poverava, a ne da u  rečima pronalazite „skrivena značenja“. Za osobe koje su trenutno same, to može da se odnosi na prijateljstvo sa nekim prema kome osećate nešto više, a ne želite ni sami sebi da priznate da je tako.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Search
Close this search box.