logo transparend vojvodina uzivo

Šta se desi kada jedan od najređih superautomobila nema krov u Londonu?

Vlasnik izuzetno retkog superautomobila pronašao nekonvencionalno rešenje za kišne londonske dane

U kišovitom Londonu, gde se često mogu videti najluksuzniji automobili sveta, primećen je jedan prizor koji je brzo postao viralan među ljubiteljima automobila. U srcu britanske prestonice, na jednom od njegovih prometnih ulica, stajao je Aston Martin V12 DBR1, superautomobil poznat po svom izuzetnom dizajnu i performansama. Međutim, ono što je ovaj automobil činilo posebnim tog dana nije bila samo njegova retkost, već i činjenica da nije imao krov.

Dok su građani Londona žurili da se sklone od kiše i pronađu sklonište, vlasnik ovog prestižnog vozila odlučio je da koristi nekonvencionalnu metodu kako bi zaštitio svoj dragoceni posed. Na mestu gde bi obično bio krov, stajalo je više kišobrana, vešto postavljenih kako bi zaštitili unutrašnjost automobila od neumoljive londonske kiše.

Prolaznici su se zastajkivali da zabeleže ovaj neobičan prizor, a fotografije su brzo osvanule na društvenim mrežama, izazivajući različite reakcije. Dok su neki divili kreativnosti vlasnika i njegovoj posvećenosti očuvanju automobila, drugi su se pitali da li je moguće da ne može da priušti da parkira u garaži.

Aston Martin V12 DBR1 je jedan od najcenjenijih modela britanskog proizvođača automobila, a njegova vrednost na tržištu često premašuje milionske cifre. S obzirom na to, možemo samo da pretpostavimo da je ovaj vlasnik želeo da sačuva svoj dragoceni primerak, čak i ako to znači upotrebu nekoliko kišobrana kao privremene zaštite.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.