Šta će se sve graditi u Sremskoj Mitrovici tokom 2022. godine

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

SREMSKA MITROVICA – Za ovu godinu planirano su novi projekti i rekonstrukcije na teritoriji grada Sremska Mitrovica, rekao je juče, ministar poljoprivrede Branislav Nedimović.

Za ovu godinu najavljena je kompletna rekonstrukcija i adaptacija bolnice u Sremskoj Mitrovici. Radi se o velikom i značajnom projektu, koji sprovodi kancelarija za upravljanje javnim ulaganjima, posredstvom lokalne samouprave.

Foto: Ozon

-Gradska bolnica će tokom 2022. godine početi da se gradi, nalazi se na prostoru bivše škole Draginja Nikšić, 17.000 kvadrata nove bolnice, plus rekonstrukcija svega što znamo kao hirurški blok i svega onog što znamo kao ginekologiju, uho grlo nos i sve ostalo. Stara zgrada bolnice koja je napravljena pre više od 100 godina, ostaće administrativni deo bolnice, mi smo pre 10-15 dana dogovorili da rekonstruišemo i Dom zdravlja i Hitnu pomoć koja će se nalaziti neposredno uz bolnicu, biće najviše dvoje pacijenata u jednoj sobi, sa novom opremom, trebaju nam samo naši mladi Mitrovčani koji završavaju medicinu da dođu u našu bolnicu.

Foto: Ozon

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: