Srpski političar pucao sebi u glavu: Zbog zločina ćerke Jelene presudio sebi?!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Političar Saša Dujović (54), otac Jelene Špagović (27), optužene za monstruozno ubistvo Majde Garović (80), nije umro prirodnom smrću, kako se dosad verovalo, već je izvršio samoubistvo, pišu mediji.

Nekadašnji poslanik i predsednik Udruženja ratnih vojnih invalida Srbije svih ratova je 30. jula pucao sebi u glavu iz pištolja u svom stanu u Beogradu.

– Dujovića je mrtvog u stanu pronašao njegov sin. Obdukcijom je utvrđeno da je u pitanju samoubistvo – pišu mediji.

Dujović je 2019. odmah dao otkaz nakon što su njegova ćerka i sin uhapšeni zbog ubistva starice u Zemunu. Do tada je bio zaposlen na određeno vreme u Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

– Najstrože osuđujem potez ako ga je neko od moje dece napravio, tako da ono što je zakon propisao mora da se primenjuje za sve građane. Što se mene tiče, iz moralnih razloga i mogućeg postupka svoje dece ja sam podneo ostavke na sve funkcije u Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja – rekao je on tada, a potom je dodao:

– Žao mi je žrtve, žao mi je zbog poteza, najžalije mi je kao roditelju zbog svega što se desilo. Iskreno se izvinjavam i građanima Srbije. Ja sam ratni veteran koji se dugo borio i branio ovu državu. Sve u svemu ja od javnosti ne bežim, moja deca, ako su kriva, moraju da odgovaraju kao svi koji su krivi.

Tagovi:

Pročitajte još: