Sredstva za projektno-tehničku dokumentaciju za upravljanje komunalnim otpadnim vodama u Sečnju

SEČANJ – Pokrajinski sekretar za urbanizam i zaštitu životne sredine, Nemanja Erceg, potpisao je ugovor o sufinansiranju projekta za izvođenje postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda u naseljenom mestu Sečanj. Ukupna vrednost ovog projekta iznosi 1.500.000 dinara, a sredstva su odobrena na osnovu Javnog konkursa za finansiranje i sufinansiranje izrade projektno-tehničke dokumentacije za Projekte u oblasti upravljanja komunalnim otpadnim vodama.

Zamenik predsednika opštine Sečanj, Milan Grubor, prisustvovao je potpisivanju ugovora u ime lokalne samouprave Sečanj i istakao značaj saradnje sa Pokrajinskom vladom i Sekretarijatom za urbanizam i zaštitu životne sredine u rešavanju dugogodišnjeg problema prečišćavanja otpadnih voda u naseljenom mestu Sečanj.

„Ovaj važan korak u rešavanju pitanja otpadnih voda doprineće unapređenju ekološke svesti i zaštiti životne sredine u lokalnoj zajednici. Opština Sečanj u saradnji sa Pokrajinskom vladom i Sekretarijatom za urbanizam i zaštitu životne sredine ostaju posvećeni podršci sličnim projektima koji će poboljšati kvalitet života građana i očuvati prirodne resurse naših naseljenih mesta.“, istakao je Grubor.

Ova vest je deo projekta “Jedno mesto za sve vesti” koji je sufinansirao Pokrajinski sekretarijat za kulturu, javno informisanje i odnose s verskim zajednicama. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Pokrajinskog sekretarijata za kulturu, javno informisanje i odnose sa verskim zajednicama, koji je dodelio sredstva.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Search
Close this search box.