logo transparend vojvodina uzivo

Srbobran: U toku rekonstrukcija ulice Miloša Crnjanskog (FOTO)

SRBOBRAN – Ulica Miloša Crnjanskog dobiće novi asfalt celom svojom dužinom. Danas je počelo asfaltiranje završnog sloja puta, tako da će saobraćaj kroz ovu frekventnu ulicu krenuti veoma brzo. Radove su danas obišli Radivoj Debeljački, predsednik Opštine Vrbas, i Miloš Jovanović, direktor JKP „Graditelj“.

„Tokom protekle četiri godine imali smo jako puno radova u našim ulicama, sad je konačno došla na red i ulica Miloša Crnjanskog. Nakon nekoliko decenija iščekivanja, započeli smo rekonstrukciju, ne samo saobraćajnice, već i parkinga na početku ulice, koji se direktno naslanja na Trg slobode i zgradu Opštine. Ova ulica je dosta frekventna jer spaja put ka Vrbasu sa centrom Srbobrana. Ono što želim da istaknem je posvećenost i predan rad izvođača radova, prethodnog dana je uklonjen površinski sloj starog asfalta i postavljen prvi sloj novog, a već danas se nanosi gazeći sloj i iscrtavanje saobraćajnice i parkinga“, rekao je ovom prilikom Debeljački.

Foto: srbobran.rs

On je podsetio da je u poslednje vreme rekonstruisano više od 30 ulica u mestima opštine, čak su pojedine u Nadalju po prvi put asfaltirane.

„Mislim da smo dosta toga učinili da promenimo stanje naše putne i saobraćajne infrastrukture, a napomenuo bih, jer je vrlo važno da naši građani znaju, da nećemo stati na ovome. U toku je priprema projektno tehničke dokumentacije za rekonstrukciju još deset ulica, posao za koji se nadam da će biti gotov do kraja godine i da zatim radimo rekonstrukciju. U najvećoj meri to su ulice koje, poput Miloša Crnjanskog, vode ka Vrbasu, ali i neke druge u užem centralnom jezgru Srbobrana. Želimo da Srbobran, Turija i Nadalj budu mesta kakva naši građani i zaslužuju, znači uređena naselja, sa dobrom putnom infrastrukturom. Znamo da imamo još dosta posla na tom polju, ali ćemo se truditi da budemo na visini zadatka, kako bi i sve ulice bile u stanju kakvo ćemo sada imati u ulici Miloša Crnjanskog“, rekao je predsednik Opštine Srbobran Radivoj Debeljački.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.