logo transparend vojvodina uzivo

Srbobran: Mala matura proslavljena u “Vuk Karadžić” školi

mala matura - srb
SRBOBRAN – Još jedna generacija uspešno svršenih osnovaca se oprostila od svoje škole “Vuk Karadžić” na maturskoj svečanosti i proslavi koje su upriličene u holu škole u petak, 14. juna 2024. godine.

Sa svojim nastavnicima i razrednim stare拧inama mali maturanti su razmenili čestitke, svedočanstva i diplome, cveće i poklone, osmehe i suze, jedni i drugi istovremeno radosni i tužni pri rastanku.

Sve prisutne u holu, koji su došli da svedoče velikom koraku u životu ovih još uvek malih ljudi, pozdravila je direktorka škole Ružica Milić, a skupu se obratio i đak generacije Todor Brankov.

Kako je Osnovna škola “Vuk Karadžić”, jedina od četiri u opštini Srbobran, proslavu maturske večeri organizovala u samoj školi, maturante i profesore tu je došao da pozdravi predsednik Opštine Srbobran, Radivoj Debeljački.

“Želim u ime Opštine Srbobran i u svoje lično ime da vam čestitam malu maturu, da vam poželim puno uspeha u daljem školovanju. Zatvorili ste jednu stranicu otvorili novu, i nadam se da ćete uspešno i snažno nastaviti da koračate kroz život, da ćete sve izazova koji vas očekuju uspešno završiti i da će vas to učiniti dobrim ljudima. Ja se nadam da ćemo mi, koji se danas radujemo vašim uspesima zajedno sa vama, biti vaši partneri u vašem daljem školovanju i u životu. Hvala vam što ste mi dopustili da budem deo ove maturske večeri. Hvala i vašim nastavnicima i direktorici, što su vas izveli na pravi put”, poručio je malim maturantima Radivoj Debeljački.

 

Pročitajte još:

 

Tagovi:

0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.