logo transparend vojvodina uzivo

Srboban: Obeležen Dan škole „Jovan Jovanović Zmaj“

dan škole-srb
SRBOBRAN – Osnovna škola „Jovan Jovanović Zmaj“ obeležila je danas Dan škole. Ovogodišnja priredba povodom praznika ove obrazovne ustanove tematski je bila posvećena liku i delu pesnika romantičara i revolucionara Petefi Šandora, rođenog kao Aleksandar Petrović, i to pre puna dva veka.

Erika Munjin Sokola, direktorka OŠ „Jovan Jovanović Zmaj“ prva je učenicima, kolegama i svima koji školu doživljavaju kao svoju, čestitala praznik.

„Ovu priliku ću iskoristiti da se zahvalim svim našim prijateljima, onim ljudima koji na bilo koji način pomažu i utiču na to da naša škola nesmetano funkcioniše. Zahvaliću se Žoltu Sakalašu, potpredsedniku Pokrajinske vlade i pokrajinskom sekretaru za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine – nacionalne zajednice, koji nam je uputio lepu pismenu čestitku za Dan škole, u kojoj kaže da su škole i prosvetari na najvećoj misiji koja postoji, i da država ne može bez te misije“, rekla je Erika Munjin Sokola.

Čestitke povodom Dana OŠ „Jovan Jovanović Zmaj“, uputila je i Milica Zarić, zamenica predsednika Opštine Srbobran.

„U ime Opštine Srbobran, i u ime predsednika Opštine, upućujem čestitke pre svega đacima, a onda i svim zaposlenima u Osnovnoj školi ‘Jovan Jovanović Zmaj’. Verujem da ćemo nastaviti našu uspešnu saradnju, kako bi iz godine u godinu naše škole bile sve opremljenije. Još jednom čestitame i želim puno uspeha u daljem radu, a povrh svega da imamo sve više đaka“, istakla je Zarić.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.