Srbiji preti “žuta groznica”: Mitrović i Tadić moraju da se čuvaju

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Čak šestorici fudbalera preti suspenzija

Selektor fudbalera Srbije Dragan Stojković mogao bi da promeša karte u duelu sa Azerbejdžanom.

Ne zbog slabijeg kvaliteta rivala, nego zbog činjenice da čak šestorici naših reprezentativac preti suspenzija ukoliko sutra uveče dobiju žuti karton.

A to bi značilo da ih neće biti na “utakmici svih utakmica” sa Portugalom. Na utakmici koja će odlučiti o direktnom plasmanu na Svetsko prvenstvo.

Dva trijumfa dele Orlove od direktnog plasmana na Mundijal – prva prepreka je Azerbejdžan u Beogradu (utorak 12.10.), a poslednji odlučujući meč u borbi za prvo mesto u grupi izabranici selektora Dragana Stojkovića igraće 14. novembra u Lisabonu.

Aleksandar Mitrović, Dušan Tadić, Nemanja Gudelj, Nemanja Maksimović, Nemanja Radonjić i Uroš Spajić ne smeju da dobiju žuti karton na meču protiv Azerbejdžana, jer neće moći da igraju protiv Portugala.

Tadić, Mitrović i Gudelj su bili standardni u prvih 11, pa je pitanje da li je Piksi spreman da ih ostavi van tima kako bi ih sigurno sačuvao za Portugal.

– Svesni smo kome sve prete kartoni, ne samo njima, već još trojici igrača. Imamo dovoljno vremena da razmislimo o timu, odlučiću na dan utakmice, treba biti dovoljno pametan i napraviti tim koji je sposoban da reši meč u svoju korist – poručio je Stojković, koji za duel sa Azerima neće moći da računa na suspendovane Strahinju Pavlovića i Filipa Đuričića.

Tagovi:

Pročitajte još: