Sportsko rekreativni dan u Domu u Starom Lecu

PLANDIŠTE – Dom za duševno obolela lica 1.Oktobar iz Starog Leca, u sklopu realizacije godišnjeg programa i obeležavanja dana Doma, organizovao je sportske igre u kojima su učešće uzeli predstavnici zaposlenih i korisnici ove ustanove.

“Vrlo zanimljiv sportski dan okupio je veliki broj korisnika koji su se takmičili u različitim sportskim disciplinama, šahu, basketu, malom fudbalu, pikadu i odbojci. Vrlo kreativan i aktivan sportski dan koji ima za cilj pre svega da podstakne fizičku aktivnost korisnika, druženje i rekreaciju. Zahvaljujući angažmanu naših radnika i velikom broju učesnika ovaj sportski dan dobio je posebno mesto u kalendaru naših aktivnosti. Tokom čitave godine trudimo se da organizujemo sportske aktivnosti kako promovisali zdrave stilove života i animirali naše korisnike da se bave fizičkom aktivnošću. Veliko je zadovoljstvo videti svu tu radost i sreću koju oni ispoljavaju i sa kolikom voljom i željom daju doprinos očuvanju i razvoju društvenog i socijalnog života ustanove, razvoju sportskog i takmičarskog duha”, istakla je Izabela Jovanović, direktorka Doma za duševno obolela lica 1.Oktobar iz Starog Leca

Učestvovanje u rekreativnom programu podiže nivo fizičke aktivnosti, razvoju i unapređenju motoričkih sposobnosti, a pre svega očuvanju zdravlja. Zahvalila bih se svima na učešću, a naročito našem vrednom osoblju koje se potrudilo da sve ovo izgleda ovako lepo i koje se svakodnevno neumorno trudi da život u Domu učini lepšim i boljim, dodala je Izabela Jovanović.

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: