Sportski duh, zajedništvo i druženje u čast Dana opštine

PEĆINCI – Turnir u odbojci za žene je jedan od sportskih događaja koji je već tradicionalno sastavni deo obeležavanja Dana opštine Pećinci.

Turnir, koji svake godine organizuje Sportski savez “Razvoj sportova”, okupi ekipe Opštinske uprave, javnih preduzeća i ustanova i udruženja.

Tako se i ove godine za titulu najboljih odbojkašica u Sportskoj hali u Donjem Tovarniku danas takmičilo šest ekipa – Opštinske uprave Opštine Pećinci, Doma zdravlja „Dr Dragan Funduk“, STŠ „Milenko Verkić Neša“ Pećinci, Predškolske ustanove „Vlada Obradović Kameni“, OŠ „Slobodan Bajić Paja“ Pećinci i Udruženja žena “Šimanovčanke”.

Kako nam je rekao sekretar Razvoja sportova Milan Đokić, turnir je lepa tradicija koja svake godine okupi dame iz naše opštine, ljubitelje ovog sporta, koje i pored takmičarskog duha, na odbojkaškom terenu pokažu i veliko zajedništvo, jer ni jedan turnir nije protekao bez dobrog druženja.

Ipak, za titulu najboljih, zlatne medalje i pehar, izborile su se odbojkašice iz šimanovačkog udruženja. Drugo mesto osvojile su zaposlene u PU Kameni, dok je bronza pripala timu pećinačke srednje Tehničke škole.

Medalje i pehare uručio je sekretar Sportskog saveza Đokić, a utakmice je sudio nastavnik fizičkog vaspitanja Ivan Stojaković.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: