Sportske igre opštine Sečanj – Boka 2023: Mesna zajednica Boka trijumfovala u žaru sportskog nadmetanja

SEČANJ – Spotrski tereni u Boki ovog vikenda bili su poprište sportske aktivnosti dok su se timovi iz različitih mesnih zajednica nadmetali na 61. Sportskim igrama opštine Sečanj – Boka 2023.

U sportskom događaju, mesna zajednica Boka se istakla i sa ponosom zauzela prvu poziciju u generalnom plasmanu.

Uzbudljiva takmičenja su donela rezultate, a drugo mesto u ukupnom poretku zauzela je ekipa iz Krajišnika, dok je treće mesto pripalo sportski nastrojenim takmičarima iz Jaše Tomića.

U muškoj konkurenciji, ekipa iz Jaše Tomića osvojila je zlatno odličje, dok su drugo i treće mesto pripala timovima iz Krajišnika i Boke redom. U ženskoj konkurenciji, ekipa iz Boke se još jednom istakla osvajanjem prvog mesta, dok su se Krajišnik i Sutjeska plasirali na drugo i treće mesto.

Svečano otvaranje ovog sportskog spektakla bilo je prožeto energijom i ponosom. Dragana Marton, predsednica Skupštine opštine Sečanj, zajedno sa Nebojšom Obrkneževim, predsednikom Saveta mesne zajednice Boka i članom Opštinskog veća, dostojanstveno je označila početak ovogodišnjih takmičenja.

U skladu sa sportskim duhom i fer plejom, izdvajamo da su jedino Boka, Jaša Tomić i Sečanj poslali ekipe koje su se nadmetale u svim kategorijama takmičenja.

Ovoj manifestaciji prethodilo je pažljivo planiranje i priprema, a uspešno završene Sportske igre ponovo su potvrdile duboko ukorenjenu sportsku strast i jedinstvo ovih zajednica, naglasili su iz Sportskog saveza opštine Sečanj.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.