Specijalnoj bolnici za rehabilitaciju „Rusanda“ donirani memorijski dušeći

ZRENJANIN – Kompanija „Healthcare Europe“ donirala je Specijalnoj bolnici za rehabilitaciju „Rusanda“ 20 memorijskih dušeka koji će pacijantima koji se oporavljaju u ovoj instituciji, jednu od vodećih u domenu fizikalne medicine i rehabilitacije, mnogo značiti.

Tim povodom v.d. direktora „Rusande“ Igor Dostanić je rekao da ovakav vid donacije daje podsticaj i dodao da će ova zdravstvena institucija nastaviti da unapređuje svoj rad kako bi korisnicima obezbedila što bolju i kvalitetniju negu.

„Svaka donacija je važna za našu instituciju, pogotovo jer ovde borave starionarni, odnosno, nepokretni pacijenti. Na ovaj način društveno korisne kompanije učestvuju u našem radu, ali i da poboljšaju kvalitet pružanja zdravstvene zaštite i usluge našim korisnicima.“ – istakao je Dostanić.

„HealthCare Europe“ doo je ćerka kompanija kineskog giganta i svetskog lidera u proizvodnji memorijske pene, posluje u Srbiji od 2012.godine, a danas predstavlja priznato i prepoznatljivo ime u svetu proizvoda za spavanje širom sveta.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: