logo transparend vojvodina uzivo

Specijalna nagrada za osnovnu školu u Velikoj Gredi

PLANDIŠTE – Osnovna škola Jovan Sterija Popović iz Velike Grede i ove godine nagrađena je za veliki trud i rad na promovisanju kampanje „Za čistije i zelenije škole u Vojvodini“. Predstavnici osnovne škole i kordinatora na projektu iz lokalne samouprave prisustvovali su svečanom uručenju nagrada i plaketa u Vladi AP Vojvodine.

U okviru programskih aktivnosti koji su od posebnog značaja za razvoj i unapređenje školstva edukaciju i rad sa decom na polju zaštite i unapređenja životne sredine, škola iz Velike Grede osvojila je prestižnu nagradu.

Nagradu i plaketu predstavnicima OŠ Jovan Sterija Popović iz Velike Grede uručila je podpredsednica Pokrajinske Vlade sa svojim saradnicima iz Pokrajinskog sekretarijata za urbanizam i zaštitu životne sredine.

Ovo je još jedna u nizu nagrada i pohvala za nastavni kadar škole u Velikoj Gredi, koja kroz svoje programe aktivno učestvuje na jačanju i razvoju svesti kod mladih o neophodnosti čuvanja životne sredine, o značaju zdrave i zelenije okoline u kojoj žive, pa i o posledicama zagađenja životne sredine i načinima za sprečavanje i smanjivanje zagađenja.

Rad sa decom na temu zaštite i unapređenja životne sredine u školi u Velikoj Gredi, svetao je primer za sve obrazovne ustavnove jačanja odnosa nastavnika i dece na polju očuvanje sredine u kojoj žive.

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.