Sezona roštiljanja u punom je jeku, a kako vas prljave rešetke ne bi oneraspoložile donosimo odličan savet kako će jednostavno i brzo zablistati.
Uz ovaj efikasni super trik svaki put ćete brzo očistiti roštilj i više vremena posvetiti uživanju…
Belo sirće i crveni luk – dobitna su kombinacija!
Električni roštilj možete prethodno malo i zagrejati. Naprskajte ga belim sirćetom kako bi se masnoće što brže rastvorile. Potom uzmite polovnu crvenog luka koja stoji već neko vreme i sastružite masnoću. Izdašno iskoristite luk. Zatim zgužvajte malo alu-folije i očistite rešetku.
Isperite – i to je to.
Pročitajte još:
Kako da pripremite vrhunski roštilj
Konačno nam je stiglo lepo vreme, pa se možemo prepustiti uživanju u prirodi. A gde su izleti, tu je nezaobilazan roštilj. Kako da meso ne bude spolja pregorelo, a unutra sirovo, da li koristiti poklopac, ali i zašto je bolje meso premazati majonezom umesto uljem – pročitajte u tekstu. Ne stavljajte meso na hladan gril […]
Opširnije
Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.