Sezona roštiljanja u punom je jeku, a kako vas prljave rešetke ne bi oneraspoložile donosimo odličan savet kako će jednostavno i brzo zablistati.
Uz ovaj efikasni super trik svaki put ćete brzo očistiti roštilj i više vremena posvetiti uživanju…
Belo sirće i crveni luk – dobitna su kombinacija!
Električni roštilj možete prethodno malo i zagrejati. Naprskajte ga belim sirćetom kako bi se masnoće što brže rastvorile. Potom uzmite polovnu crvenog luka koja stoji već neko vreme i sastružite masnoću. Izdašno iskoristite luk. Zatim zgužvajte malo alu-folije i očistite rešetku.
Isperite – i to je to.
Pročitajte još:
Lepinja "sa sve"
Pečena, tanka, rastresita lepinja se malo izdubi po unutrašnjem obodu, pošto se najpre iseče poklopac. Zatim se namaže starim kajmakom, pa se na kajmak doda jaje, onda se kajmak i jaja razmute u samoj lepinji koja se nakon toga zapeče u peći i prelije po sredini toplim pretopom. Ovo je recept za Šuljaginu lepinju sa […]
Opširnije
Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.