logo transparend vojvodina uzivo

Sombor: Usvojena lista vrednovanja za dodelu sredstava lovačkim društvima i udruženjima

SOMBOR- Gradsko veće Grada Sombora održalo je sednicu, a na Dnevnom redu se našlo 14 tačaka.

Između ostalog, usvojen je poseban Program rada Omladinskog centra za 2024. godinu, kojim će se definisati način funkcionisanja prostora za decu i mlade u Somboru, te ulozi Grada i partnera iz civilnog sektora u procesu upravljanja. Pri sprovođenju programa, akcenat se stavlja na uspostavljanje partnerstava, umrežavanje i međusektorsku saradnju između civilnog društva, državnih institucija, predstavnika vlasti, privrednog sektora, medija, međunarodnih partnera i drugih aktera od interesa za mlade.

Članovi Gradskog veća prihvatili su ponudu JKP „Prostor“ za popravku i izgradnju nadstrešnica na autobuskim stajalištima u Šaponjama, Kljajićevu, Bezdanu, Riđici, Biliću, Stanišiću, Rastini i Aleksa Šantiću. Takođe, prihvaćena je i ponuda za radove na popravci oštećenog dela mola na Tromeđi u Somboru, kao i ponuda JKP „Čistoća“ Sombor za sanaciju divlje deponije sa poljoprivrednog zemljišta u Gakovu.

Tokom sednice, usvojena je lista vrednovanja koju je usvojila Komisija, a vezano za sredstva koja se dodeljuju po Javnom pozivu za finansiranje programa i projekata koji podstiču rad lovačkih društava i udruženja na teritoriji Grada.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.