Sombor: Uručeni ugovori udruženjima građana za rekonstrukciju objekata (FOTO)

Uručenje-Sombor
SOMBOR – Gradsko veće Grada Sombora raspisalo je Javni poziv za finansiranje izrade projektno-tehničke dokumentacije za rekonstrukciju objekata u vlasništvu udruženja građana.

Na konkurs se javilo pet udruženja građana koja rade na teritoriji Grada, kojima je po osnovu ovog konkursa raspoređeno ukupno 1.500.000 dinara.

 

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 025.rs (@portal025.rs)


Današnjem potpisivanju i uručenju ugovora sa gradonačelnikom Antoniom Ratkovićem prisustvovali su predstavnici Somborskog pevačkog društva, HKUD „Vladimir Nazor“, Udruženja organizacija tehničke kulture, Gradskog udruženja penzionera Sombor, kao i predstavnici Srpske čitaonice „Laza Kostić“.

„Srpska čitaonica važi za zaštićeni spomenik kulture, dosta je neuredna, loša fasada, dotrajali su prozori i to treba da se uradi. To sama Čitaonica ne može i evo ovom prilikom da se zahvalim Gradu Somboru, prvenstveno gradonačelniku zbog razumevanja“, rekao je Borislav Avramović, predsednik Upravnog odbora Srpske čitaonice „Laza Kostić“ Sombor.

Pored gradonačelnika Antonia Ratkovića i predstavnika udruženja građana, potpisivanju i dodeli ugovora su prisustvovali pomoćnik gradonačelnika Branislav Svorcan, kao i članovi Gradskog veća Sava Dojić i Darko Smiljanić.

Sombor-ugovori
Foto: 025.rs
sombor-antonio
Foto: 025.rs
sombor-ugovori
Foto: 025.rs
Sastanak-sombor
Foto: 025.rs

 

 

 

 

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: