Sombor: Uređenje i proširenje objekata vrtića-dogradnjom omogućen boravak za još 60 mališana (VIDEO)

SOMBOR- Svesni potrebe za proširenjem prostora kako bi se omogućio boravak većem broju dece u predškolskoj ustanovi, na teritoriji Grada Sombora sprovode se radovi u dva vrtićka objekta, u Somboru i u Čonoplji.

Uređenje i proširenje objekata vrtića-dogradnjom omogućen boravak za još 60 mališana

Svesni potrebe za proširenjem prostora kako bi se omogućio boravak većem broju dece u predškolskoj ustanovi, na teritoriji Grada Sombora sprovode se radovi u dva vrtićka objekta, u Somboru i u Čonoplji.

O kakvim se radovima radi i šta je sve njima obuhvaćeno saznali smo od gradonačelnika Sombora, Antonia Ratkovića.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 025.rs (@portal025.rs)


Dogradnjom ovog bloka vrtića, negde oko 60 naših mališana sa liste čekanja uspećemo da upišemo upravo u ovaj novi objekat. Svakako da to nije kraj rešavanja liste čekanja, a naš zadatak, kako svih nas u Gradskoj upravi, tako i direktorice Predškolske ustanove da iznađemo rešenja i za ostale mališane, kako bismo skratili što više liste čekanja i kako bismo omogućili svim našim mališanima da mogu da koriste usluge Predškolske ustanove.

Kada su u pitanju radovi u naseljenom mestu Čonoplja, oni predstavljaju nastavak radova započetih krajem prethodne godine, kada je rešen problem grejanja-te je ovaj objekat kompletno prešao na grejanje na gas i uređen je unutrašnji deo. Radovi koji se sada sprovode, odnose na spoljno uređenje.

-Trenutno se izvode radovi na fasadi i na dvorišnom delu, ostalo je još da se zameni nešto malo stolarije, tako da će i taj objekat zasijati u punom sjaju, rekao je Ratković.

Gradonačelnik je dodao da će lokalna samouprava nastaviti da ulaže u uređenje i proširenje objekata Predškolske ustanove kako bi bio omogućen lep i udoban boravak u vrtićima svim mališanima na teritoriji Grada, bez liste čekanja.

 

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.