Sombor: Ravangradski stonoteniseri beleže uspehe na početku takmičenja u Severnobačkoj ligi

stoni tenis
SOMBOR – Stonoteniseri Ravangrada uspešno su započeli svoje takmičenje u Severnobačkoj ligi.

Novoformirani somborski klub, u prvom kolu poslednjeg ranga, maksimalno je slavio na gostovanju u Kanjiži. Treba napomenuti i da nisu izgubili nijedan set u četiri odigrana duela. Hilko je bio bolji Barloga, Ćirić od Belcea, dok je Balović nadvisio Čanadia. Dubl kombinacija Hilko/Ćirić pobedila je par Barlog/Čanadi.

Ekipa ŽAK-a izgubila je meč prvog kola od drugog tima kikindske Galadske sa 4:2. Vince Sladek je u veoma neizvesnom duelu savladao Zoltana Feketea sa 3:2. Identičnim rezultatom, ali u paru sa Kesićem doneo je svom timu i drugi bod pobedivši domaći dubl Tešin/Banjaš. U drugom kolu ŽAK će ugostiti ekipu Kanjiže, a Ravangrad očekuje duel sa komšijama iz Apatina. Oba meča po rasporedu se igraju u subotu, 1. oktobra.

Staparski Gusar je, u prvom kolu Vojvođanske A lige, bio slobodan. U narednom (2) kolu im predstoji meč protiv ekipe Rume, koja je startu takmičenja savladala Apatin sa 4:0.

Uspešan start sezone imala je ekipa Miletića koja je lako prebrodila gostovanje u Šidu, gde su porazili domaći Partizan sa 4:1. Goran Đurović je bio odličan, zabeležio je dve pojedinačne pobede, dok je u paru sa Dariom Lobodom slavio i u dublu. U drugom kolu Apatin će dočekati Mladost (BP), a Miletić ekipu Podrinja.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: