logo transparend vojvodina uzivo

Sombor: Postavljen multifunkcionalni teren na Novoj Selenči (FOTO)

Teren-Nova Selenča-Sombor
SOMBOR – Na teritoriji Grada Sombora nastavlja se realizacija projekata koji se finansiraju putem participativnog budžetiranja.

Gradonačelnik Sombora, Antonio Ratković, obišao je danas sa svojim saradnicima i predstavnicima Mesne zajednice „Nova Selenča“, novi multifunkcionalni teren u ulici Gruje Dedića, koji je dobio najviše glasova građana krajem prošle godine.

 

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 025.rs (@portal025.rs)


Predsednica Mesne zajednice „Nova Selenča“, Sonja Konjević, prilikom obilaska terena, navela je sledeće:

„Ovom prilikom mi je veliko zadovoljstvo da danas možemo da se pohvalimo sa otvaranjem multifunkcionalnog terena za mali fudbal i košarku, u našoj Mesnoj zajednici. Znači, naša Mesna zajednica je dobila još jedan teren za decu. Imamo puno dece i od samog starta su deca u velikom iščekivanju bila da to se uradi“.

Ovaj teren ima najsavremeniju podlogu od plastičnog saća i dimenzija je 26 sa 15 metara, po dužini je fudbalski, a popreko teren za basket.

Podsetimo, participativno budžetiranje sprovodi se već nekoliko godina zaredom i dalo je dobre rezultate, budući da sve projekte biraju neposredno stanovnici sa teritorija mesnih zajednica, a iz Gradske uprave navode da će i u budućnosti nastaviti sa ovom dobrom praksom.

teren na Novoj Selenči
Foto: 025.rs
Foto:025.rs
Foto: 025.rs

 

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.