logo transparend vojvodina uzivo

Sombor: Otvoreni Gradski bazen sutra počinje sa radom

Bazen sombor
SOMBOR – Otvoreni Gradski bazen, sutra, 14. juna, od 9 časova, otvoriće svoja vrata za sve građane.

Prema rečima Darka Kosanovića, direktorka Sportskog centra „Soko“, tradicija je da sa završetkom školske godine, Otvoreni bazen počne sa radom. Od njega smo čuli i više informacija u vezi sa novom kupališnom sezonom.

 

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 025.rs (@portal025.rs)


„Ono što je tradicija da mi Otvoreni Gradski bazen otvaramo poslednjeg dana škole, i u skladu sa tim, kao i prethodnih godina, ulaz će biti za sve građane potpuno besplatan. Spasioci su takođe spremni za rad od sutra“, poručio je Kosanović.
On je istakao i da su u pripremi sezone izvršeni i dodatni radovi.

„Urađene su mnoge sitne popravke, dopunili smo enterijer koji nam je trebao u sklopu ugostiteljskog objekta, raznorazne popravke u toaletima, dokupljene su nove ležaljke, staze i sve ostalo kako bi mogli nesmetano da započnemo ovu letnju sezonu“, istakao je Darko Kosanović.
Cene ulaznica ove godine biće 200 dinara za decu od 6 do 18 godina, a za ostale građane 300 dinara, dok je za decu do pet godina ulaz besplatan.
„Od ove godine takođe i dve novine. Posle 17 časova ulaznica za sve građane će biti 200 dinara, dok će u periodu od 8 do 9 časova ponedeljkom, sredom i petkom za sve studente i za sve penzionere ulazak na Gradski bazen biti potpuno besplatan. Uporedo sa početkom rada Otvorenog bazena počinje ponovo da radi i SPA centar, tako da svi građani koji žele da upotpune svoj boravak sa uživanjem u SPA centru to će moći da urade od ponedeljka“, zaključio je direktor SC „Soko“.

Pročitajte još:

 

Tagovi:

0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.