logo transparend vojvodina uzivo

Sombor: Održana promocija Časopisa „Umetnost pre svega“ (VIDEO)

SOMBOR – U Galeriji Kulturnog centra „Laza Kostić“ upriličena je promocija Časopisa za kulturu i umetnost „Umetnost pre svega“. Učesnici okruglog stola bili su urednik, dr Uglješa Colić, saradnik časopisa, kustos, Nebojša Vasić, saradnik časopisa, pisac i kritičar, David Kecman, kao i direktorka KC, Ksenija Janković.

Prema rečima dr Uglješe Colića, ono što je prepoznatljivo za sam Časopis jeste da veći deo prostora čine intervjui sa ljudima iz oblasti kulture, te da on nije samo stručno-naučni već da je prilagođen za široku publiku. Takođe, on je dodao i da su komentari pozitivni, da imaju lepe kritike od kolega iz struke, ali da je podjednako bitno da je publika zadovoljna.

Posetioci su imali priliku da čuju nešto više o Časopisu koji obuhvata likovnu, dramsku i muzičku oblast, kao i da pregledaju dosadašnje brojeve. Naredni broj Časopisa biće posvećen muzici kao vrsti umetnosti.

Direktorka Kulturnog centra, Ksenija Janković, zahvalila se učesnicima što su upravo izabrali ovu ustanovu, kako bi upriličili promociju Časopisa „Umetnost pre svega“.

Moderatorka događaja bila je Slađana Dragičević Trošić.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 025.rs (@portal025.rs)

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.