Sombor: Nova sportska oprema za FK u Kljajićevu i Aleksa Šantiću (FOTO)

Nova sportska oprema za FK u Kljajićevu i Aleksa Šantiću
SOMBOR – Predsednik mlađih kategorija Fudbalskog saveza Srbije, Nikola Lazetić, posetio je fudbalske klubove u naseljenim mestima Kljajićevo i Aleksa Šantić.
Nova sportska oprema - sombor
Foto: 025.rs

Tom prilikom, ispred Grada, dobrodošlicu su mu upriličili gradonačelnik, Antonio Ratković sa saradnicima, predstavnici Saveta mesnih zajednica, kao i predstavnici fudbalskih klubova.

 

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 025.rs (@portal025.rs)


Prilikom posete, Lazetić je istakao da Fudbalski savez Srbije radi na poboljšanju uslova, kada su u pitanju manji fudbalski klubovi, te nije krio zadovoljstvo ulaganjem lokalne samouprave u oblast sporta.

Jako mi je drago što vidim koliko se trude, koliko ulažu kao lokalna samouprava u klubove i jako sam zadovoljan što na neki način možemo da im pomognemo.  Ova donacija nije ogromna, ali u svakom slučaju fudbalska oprema sa loptom će im mnogo značiti. Mi kao Fudbalski savez trudićemo se da pomažemo, ali moram da napomenem da veliki korak u svemu ovome čini država i lokalne samouprave, tako da mi je stvarno drago što su posvećeni ovim manjim mestima i što im pomažu da oni i opstanu”,  poručio je Lazetić.

Gradonačelnik Sombora, zahvalio se Lazetiću i celom Fudbalskom savezu na sportskim donacijama, te je najavio nova lokalna ulaganja u narednoj godini.

„Jedna prelepa akcija, pre svega iz razloga zato što se obilaze klubovi koji su u nižim rangovima, seoski klubovi koji su možda u u prethodnom periodu bili malo zapostavljeni. Velika donacija koja će sigurno značiti svim klubovima. a Drago mi je što smo u budžetu za 2024. godinu, obezbedili 25 miliona upravo za poboljšanje sportske infrastrukture. Najviše ćemo raditi naravno u seoskim sredinama i naš cilj je da što više mladih, što više dece se bave sportom”, istakao je Ratković.
Zoran Miletić, predsednik FK „Kordun” Kljajićevo iskoristio je priliku da se zahvali na donaciji.

Ja bih se zahvalio ispred igrača i članova Uprave Fudbalskog kluba „Kordun”. Puno nam znači da j Fudbalski savez misli i na male klubove i seoske”, zaključio je Miletić.

 

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Search
Close this search box.