Sombor: Nikola Gunj prvak Srbije u najtežoj kategoriji

SOMBOR- Rvački klub „Radnički“ uzeo je učešće na nedavno održanom Prvenstvu Srbije za starije pionire i Kupu Srbije U11 za dečake i devojčice.

Predstavnici somborskog kluba navode da je uzrastu U11, Aleksa Trbojević, u kategoriji do 28 kg sa dve pobede i jednim porazom osvojio srebrnu medalju, kao i Viktor Horvat u kategoriji do 50 kg sa tri pobede i jednim porazom. Bronzanu medalju osvojio je Adrian Dobi (31 kg) sa tri pobede i jednim porazom. U istoj kategoriji, Danijel Bojanić je ostao bez plasmana.

Kod devojčica najuspešnija je bila Ivana Farago u kategoriji do 35 kg sa osvojenom zlatnom medaljom, dok je Sonja Ilić u kategoriji do 40 kg osvojila srebrnu medalju.

U ekipnom plasmanu kod devojčica ekipa „Radničkog“ je osvojila prvo mesto.

Kod starijih pionira najuspešniji je bio Nikola Gunj u kategoriji do 100 kg koji je sve četiri borbe pobedio tušem i postao prvak države u najtežoj kategoriji.

U kategoriji do 68 kg Uroš Ilić sa tri pobede ulazi u finale i u finalu gubi meč i postaje viceprvak Srbije. Bronzanu medalju sa tri pobede i jednim porazom osvajio je Mladen Batalo u kategoriji do 75 kg, dok su bez medalja ostali: Marko Rajić, Miloš Ranisavljević, Jovan Kosovac, Nemanja Lončarević i Marko Mamula.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.