Sombor: Mladi karatisti na prijemu u Gradskoj upravi

karatisti-prijem
SOMBOR – Zamenica gradonačelnika Grada Sombora Ljiljana Tica i članica Gradskog veća za sport, decu, omladinu i zdravstvo Antonija Nađ Kosanović, upriličile su prijem karatistima iz Karate kluba „Ravangrad“, KK „Somborac“ i KK „Dušan Staničkov“, koji su osvojili medalje na Kupu Vojvodine u kategoriji do 14 godina u Novom Bečeju.

Tom prilikom zamenica Tica je čestitala mladim sportistima na osvojenim medaljama i ostvarenim rezultatima karate klubova iz Sombora.

„Čestitam vam na rezultatima i uspehu koji ste postigli. Vaša želja da se bavite sportom i njegov izbor zaslužuju poštovanje i podršku jer ste time pokazali da želite zdrav život i zdrav razvojni put kroz fizičku aktivnost. Ponosni smo na vas i drago nam je što ste pokazali da grad Sombor ima mnogo talentovane omladine koja ima šta da pokaže i nadamo se da ćemo vas videti uskoro ponovo kod nas sa nekim novim medaljama. Grad Sombor ulaže značajna sredstva u omladinu i sport, a kada vas vidimo u ovolikom broju sa medaljama, znamo da su se ta ulaganja i isplatila“, poručila je Tica.

Gradska većnica Antonija Nađ Kosanović je izrazila zadovoljstvo što ima priliku da razgovara sa mladim, ali već sada uspešnim sportistima i dodala da se uz vredan rad i istrajnost može puno toga postići u sportu.

„Izuzetno mi je drago što sam gradska većnica jer imam priliku da upoznam talentovane i uspešne sportiste u našem gradu. Uspeh koji ste ostvarili na Kupu Vojvodine vam je otvorio vrata i za Kup Srbije i sigurna sam da ćete se pripremiti i uložiti dodatne napore kako bi se vratili sa još puno medalja. Znam da zbog školskih obaveza nije uvek lako posvetiti se treningu, ali budite istrajni, imajte svoj cilj i nemojte nikada da odustanete jer će vrednim trudom i radom rezultati sami doći. Čestitam svim takmičarima i trenerima koji su vas pripremili za takmičenje i želim vam puno uspeha na Kupu Srbije“, istakla je članica Gradskog veća.

Na karate Kupu Vojvodine za poletarce, pionire i nade, koji se održao u Sportskom centru „Jedinstvo“ u Novom Bečeju, učestvovalo je preko 400 takmičara iz 42 karate kluba. Takmičari iz tri somborska kluba su osvojili petnaest medalja, od kojih šest zlatnih, šest srebrnih i tri bronzane. Svi takmičari koji su osvojili medalje, ostvarili su plasman na Kup Srbije koji će se održati 25. i 26. novembra u Čačku.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: