Sombor: Bogat program Gradske biblioteke „Karlo Bijelicki“ povodom Međunarodnog dana starijih osoba

gradska-biblioteka-sombor (1)
SOMBOR – Povodom Međunarodnog dana starijih osoba, koji se obeležava 1. oktobra, Gradska biblioteka „Karlo Bijelicki“ Sombor, treću godinu za redom organizuje prigodan program za naše najstarije sugrađane.

Sa tim u vezi, u petak, 29. septembra, na Pozajmnom odeljenju Gradske biblioteke biće realizovane dve aktivnosti. Naime, korisnici Biblioteke, tokom celog dana, biće u prilici da budu gostujući bibliotekari, a svi zainteresovani za ovu aktivnost, dodatne informacije mogu dobiti na broj telefona 025/451510. Druga aktivnost je „Knjiga nas spaja“, koja podrazumeva druženje u Legatu Miroslava Josića Višnjića, uz knjigu, čaj, kafu i priču od 18 časova.

U ponedeljak, 2. oktobra, biće organizovan projekat „Viki senior“, koji je pokrenut 2019. godine u Biblioteci Grada Beograda, a u Legatu Miroslava Josića Višnjića biće organizovano uvodno predavanje o Vikipediji, kao i radionica pisanja i dopunjavanja članaka na njoj.

Predavači su vođe projekta „Viki senior“ Milica Buha i Andrijana Jelovac iz Biblioteke Grada Beograda, i predavačica i koordinatorka u Somboru Žana Gnjatović.

S obzirom da je broj mesta za učešće na radionicama ograničeno, svi zainteresovani mogu da se prijave na broj telefona 025/451510.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: