Šokantno: Medved provalio u auto zbog hrane i ostavio haos iza sebe (VIDEO)

Snimak uništenog automobila nakon što je medved provalio u njega izazvala je lavinu šokiranih reakcija.

Korisnica TikTok-a je podelila video automobila svoje sestre nakon što je medved provalio u njega. Video je dosad pregledalo 13,1 milion ljudi. Video prikazuje unutrašnjost automobila koja je potpuno uništena jer je vlasnica slučajno ostavila auto otključan preko noći, a u njemu je bila hrana. Medved je razderao sve, od vrata do krova, u potrazi za kokicama koje su bile u jednoj od pregrada. Jedina stvar koja je preživela njegov napad je vrećica sa kristalima.

 

@intrusivethot03 RIP ruby 😔🙏 also the bear is alive we wouldnt let them kill it ‼️ #fypシ #foryoupage #gatlinburg #tennessee #pigeonforge ♬ Always Remember You – ❄ DISNEYLYRICS ❄

Gledaoci videa su tražili od korisnice da objavi snimak u kojem policajci teraju medveda iz automobila, i ona je na kraju to i uradila.

„Ne mogu da verujem da je počeo da jede sedište“, „Šta ćete reći osiguranju“, „Bacila bih ceo auto, dobro operite ruke, oni prenose mnogo bolesti i parazita“, „Kako se ovo desilo“, „Otključali ste u meni novi strah“, samo su neki od komentara šokiranih korisnika društvene mreže.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.