Smrad se širio iz stana, lepili smo selotejp na vrata: Albert i Vojna tri godine ležali mrtvi, a niko nije regovao?!

PALILULA – Njihova tela odnesena su na sudsku medicinu kako bi bio utvrđen tačan uzrok smrti.

Dva skaleta, koja su pronađena juče u stanu na Paliluli, pripadala su nevenčanim supružnicima Vojni R. (80) i Albertu (84), koje su komšije poslednji put videli pre tri godine saznaju Novosti.

Oni su živeli zajedno oko deceniju, a Albert je imao italijanske papire. Vojna je navodno mlađoj rođaki rekla da više finansijski ne može da izdrži život u Beogradu i da će otići za Italiju, pa da ne mora da brine.

Međutim surova istina otkrivena je juče, nakon što je brat Vojninog zeta, obio vrata i zatekao jeziv prizor na krevetu.

– Vojna je u ovoj zgradi živela poslednjih 40 godina. Kako se upoznala sa Albertom niko ne zna, ali je odlazila ranije u Italiju. Već odavno je psihički nestabilna, od rane mladosti, čak je nekoliko puta završavala u psihijatrijskoj bolnici na lečenju. Dešavalo se da iz čista mira nasrne na komšije, povlači ih za rukav ili čak preti, a mene je takođe htela da bije. Njen život sa nevenčanim suprugom nije bio uopšte lak, često je tukao, pa i branio da uđe u sopstveni stan. Fizički okršaji bili su gotovo svakodnevica, pa je nesrećna žena i naglo smršala – priča komšinica Milica Damjanović.

Dodaje da se zgradom prethodne tri godine širio nesnosan smrad sa trećeg sprata, ali da uprkos pozivima upućenih policiji, niko nije reagovao.

– Računi su stalno stizali u poštansko sanduče, ali ih niko nije preuzimao. Tako sam ih ja kupila u kese i ostavljala na kvaki, ali uzaludno. Dva puta smo u prethodne tri godine zvali policiju da obiju vrata jer je smrad bio nesnošljiv, ali oni su isticali da je potrebno angažovati advokata i javiti sudu, kao i prikupiti svedoke. Na tome je i ostalo. Nekoliko puta sam lepila selotejp kako bi suzbila neprijatne mirise. Za sve vreme je samo prošle godine došao zetov brat da pita za Vojnu, kada smo mu rekli da niko ne zna ništa o njoj. Ponovo su se pojavili tek u četvrtak, kada je on doveo majstora da obije vrata – dodaje.

Njihova tela odnesena su na sudsku medicinu kako bi bio utvrđen tačan uzrok smrti.

– Imala je samo ćerku, koja je prošle godine preminula u Grčkoj, gde je bila udata. Ni ona nije posećivala majku od kada je bila u vezi sa Albertom. Vojna je sa tim čovekom živela pošto je imao dobru deviznu penziju, pa su često kupovali samo bolju hranu i piće. Mnogo ga je trpela, bio je zaista prek čovek. Ipak, uvek je bio doteran i dobro se nosio, iako je bio poluinvalid. Dok on nije došao u njen život nije ni pila, ali se kasnije propila – kaže komšinica.

 

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.