Sloga gostuje lideru u Padini, Hajdučica dočekuje Glogonj

PLANDIŠTE – Ovog vikenda fudblaski timovi sa teritorije Opštine Plandište odlaze na vrlo teška gostovanja.

U okviru 22. kola Područne fudbalske lige Pančevo ekipa Sloge iz Plandišta gostuje lideru na tabeli ekipi iz Doline iz Padine. Svi ljubitelji fudbala u Plandištu znaju da je ovo jedna od najtežih utakmica za ekipu Sloge u ovom delu šampionata. Ekipa Doline je trenutno jedan od najboljih timova u ligi, igraju odličan fudbal i sa pravom konkurišu za viši rang takmičenja. Gostovanje neće biti ni malo lako, zato što su ekipi Sloge bodovi na ovom meču preko potrebni. Ono što se svakako očekuje od igrača Sloge da ponosno istrče na teren i dostojanstveno brane boje kluba.

Ekipa Hajdučice ovog vikenda ima vrlo težak zadatak jer im u goste dolazi odlična ekipa Glogonja. Biće ovo vrlo težak meč za ekipu iz Hajdučice obzirom na činjenicu da na ovom meču traže preko potrebne bodove za opstanak, a protiv ekipe Glogonja je jako teško igrati obzirom na kvalitet koji poseduju. Ova utakmica je vrlo važna za ekipu Hajdučice, jer se trenutno nalaze u zoni ispadanja, sa vrlo teškim rasporedom utakmica. Podrška navijača je preko potrebna. Utakmica se igra u nedelju 14. aprila sa početkom od 16:30 časova na stadionu u Hajdučici.

Ekipa Sloge iz Margite koja se takmiči u Drugoj južnobanatskoj ligi Istok gostuje vrlo neugodnoj ekipi Omladinac iz Zagajice. Biće ovo vrlo zanimljiva utakmica obzirom na činjenicu da ekipa Sloge zabeležila poraz u prošlom kolu i u narednom periodu ima vrlo težak zadatak i raspored utakmica. Biće ovo vrlo izazovan period, obzirom da je svaki bod bitan za opstanak u ligi.

U okviru 9. kola Opštinske lige Alibunar Plandište ekipa Solunca iz Banatskog Sokolca na domaćem terenu dočekuju ekipu Dobrice. Ovo je prilika da ekipa Solunca zabeleži prvi bod u šampionatu. Kada se pogleda sastav tima ima tu odličnih pojedinaca, ali očigledno fali malo timskog duha i energije da to prenesu na teren. Utakmica je zakazana za 14. april sa početkom od 16:30 časova na stadionu u Banatskom Sokolcu.

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.