logo transparend vojvodina uzivo

,

Sloboda ulaskom u srpskoligaško društvo ostvarila najveći uspeh u klupskoj istoriji

PEĆINCI – Još jedan istorijski uspeh pećinačkog fudbala ostvarili su fudbaleri Slobode iz Donjeg Tovarnika koji su se, nakon nedavne pobede nad Jedinstvom iz Rumenke 2:0, kao prvoplasirana ekipa iz Vojvođanske lige Jug plasirali u Srpsku ligu Vojvodine, treći rang takmičenja u Srbiji.

FK „Sloboda“ je tako plasmanom u Srpsku ligu „Vojvodina” ostvarila istorijski uspeh, a osam uzastopnih pobeda ukrasilo je finiš.

„Teško je rečima opisati osećaj posle osvajanja prvog mesta i sticanja srpskoligaške vize. Srce mi je puno, ponosan sam na igrače. Bili su posvećeni, trudili su se da realizuju svaku zamisao stručnog štaba, tako da nagrada nije izostala. Rukovodstvo na čelu sa predsednikom Milanom Aleksićem i sportskim direktorom Darkom Ašćerićem, uz podršku pećinačke lokalne samouprave, obezbedilo nam je uslove, koji su prevazilazili okvir ranga takmičenja. Imali smo obavezu da uzvratimo na terenu, iako to nije bilo lako, posmatrano kroz prizmu kvaliteta konkurenata Hajduka iz Divoša i Jedinstva iz Rumenke“ – izjavio je Miloš Đokić, trener Slobode.

Iz kluba poručuju da viši rang svakako donosi i veće zahteve, kao i da su pripreme za to već u toku, a neophodne pripreme za novu sezonu i srpskoligaške utakmice biće održane na Lepenskom viru.

Pročitajte još:

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.