Skandal u Italiji! Spaleti prišao tribini, navijač Fiorentine hteo da mu lupi šamar

Ružne scene na Artemio Frankiju

Navijački incidenti su nešto što je postalo karakteristično i uobičajeno za naše podneblje, ali ih ima i u najjačim fudbalskim ligama sveta.

Tako smo i na utakmici Fiorentine i Napolija mogli da vidimo scenu koja je šokirala ljubitelje fudbala.

Naime, po završetku meča, Spaleti je prišao ogradi i tribini koja je bila iza njegove klupe, kako bi se razjasnio sa nekim navijačem, koji ga je vređao čitavu utakmicu.

Spaleti mu je ljutito nešto pričao, preteći, sa uperenim kažiprstom, ali mu ni navijač nije ostao dužan, a čak je i pokušao da ga udari, ali ga je redar dovoljno omeo da ne ošamari trenera Napolija.

Posle meča je Spaleti izjavio da mu je majka najbrutalnije vređana od strane publike u Firenci i da nije mogao da pređe preko toga.

– Publika u Firenci je uvek neverovatno bezobrazna. Imaju decu i ne prestaju da vređaju moju majku. Ovde je svaki put ista priča. Moja mama ima 90 godina, a ona je sve što imam – požalio se italijanski stručnjak.

Meč je završen bez golova, a čitavih 90 minuta na terenu za Bolonju proveli su Luka Jović i Nikola Milenković, dok je Aleksa Terzić ušao sa klupe u drugom poluvremenu.

Napoli je svakako i dalje prvi na tabeli sa 7 bodova iz tri meča, dok je Fiorentina na deobi 8. mesta sa pet bodova.

 

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: