Skandal na AO: Obezbeđenje pomešalo srpsku zastavu sa ruskom, hteli da zovu policiju

Uz to, član obezbeđenja bio je vrlo drzak i na kraju je rekao srpskim navijačima da su “j***i rasisti”

Veliki skandal desio se juče pred meč Novaka Đokovića i Aleksa de Minora na Australijan opena, nakon što obezbeđenje nije dopustilo našim navijačima da uđu na tribine kako bi bodrili najboljeg srpskog tenisera protiv domaće nade.

Razlog je još bizarniji. Obezbeđenje je pomešalo srpsku zastavu sa ruskom (?!), a nakon minuta ubeđivanja, gospodin koji je zaposlen da održava red otvorio je knjižicu u kojoj su se nalazile zastave sveta kako bi krenuo da upoređuje zastavu koju je srpski navijač nosio sa leđima sa onima koje su njemu bile upisane.

Međutim, čak i nakon što je gospodin iz obezbeđenja proverio zastavu u knjižici, on je ostao ubeđen da je to ruska zastava zbog čega je hteo da zove i policiju zbog srpskih navijača, ali su oni nastavili i želeli su da isteraju pravdu na svoje. Ali tada je usledio skandalozan komentar.

 I ti mrziš Hrvate? Ti si “j***i rasista” – rekao je gospodin iz obezbeđenja, a potom je stigao odgovor navijača:

 Ne, ja volim sve iz Jugoslavije – Hrvate, Crnogorce, Bosance, Slovence, Makedonce… Volim i Ruse, kao što volim sve ostale. Pogledajte, crveno, plavo, belo, to je zastava Srbije – glasio je odgovor.

 

Nakon nekoliko minuta ubeđivanja, devojka koja je asistirala bila je daleko prisebnija i ustanovila je da je to zaista zastava Srbije, pa je propustila naše navijače da prođu na tribine.

Pogledajte u snimku kako je sve to izgledalo.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: