Vreme je za nešto kuvano.
Sastojci:
cela kokoška
zelen (šargarepa, peršun, paškanat, celer)
1 žumance
kisela pavlaka
sok od limuna
suvi biljni začin, biber
Priprema:
U šerpi skuvajte povrće i kokošku. Kad je meso skuvano izvadimo ga iz supe (ali vodu ne prospipajte) i izdvojimo meso od kostiju, odstranimo i kožicu, a potom iseckamo na sitne kockice.
Izvaditi i povrće iz supe i iseckati što sitnije. U bistru supu vratimo seckano meso i povrće.
Začinimo sa dosta začina, bibera i dodamo malo kisele pavlake, žumance i sok od limuna. Krčkamo još malo i supa je spremna.
Pročitajte još:
Trik za jaja bez pucanja
Ne postoji osoba koja ne ume da skuva jaja. Za ovaj “podvig” zaista nije neophodno da budete vešti u kuhinji. Međutim, ono što se redovno dešava, čak i iskusnim domaćicama, jeste da jaja, u toku kuvanja puknu. To samo po sebi i ne bi bilo toliki problem, ali, nakon što jaja puknu, protein iscuri i […]
Opširnije
Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.