logo transparend vojvodina uzivo

Sednica Skupštine Opštine Šid

ŠID – Na juče održanoj, 36. sednici SO Šid razmatrano je ukupno 18 tačaka dnevnog reda. Usvojen je izveštaj o ostvarivanju prihoda i primanja i izvršenju rashoda i izdataka Odluke o budžetu opštine Šid za 2023.godinu u periodu januar-jun 2023.godine, a doneta je i Odluka o izmenama i dopunama odluke o budžetu opštine Šid za 2023.godinu.

Takođe, usvojeni su i izveštaji o stepenu usklađenosti planiranih i realizovanih aktivnosti javnih preduzeća čiji je osnivač Opština Šid za period januar-jun 2023.godine.

Na jučerašnjoj sednici, Milenka Subić imenovana je za direktora JKP „Standard“ Šid, dok je za direktora Ustanove za fizičku kulturu i sportsku rekreaciju „Partizan“, imenovan Nikola Tarajić.

U svom obraćanju, predsednik opštine Šid, Zoran Semenović izvestio je prisutne odbornike o svim merama i aktivnostima koje se na teritoriji naše opštine preduzimaju od dana proglašenja vanredne situacije, kako bi se posledice oluje od 19.jula 2023.godine sanirale u što većoj meri, kao i o obimu prijava štete koje su do sada evidentirane.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.