Sedmo pojačanje pančevačkog Želje Aleksandar Simčević, naš “stranac” iz Kazahstana

PANČEVO – Fudbalski klub Željezničar predstavio je danas svoje sedmo pojačanje, iskusnog Aleksandra Simčevića (34), koji je prethodnih 12 godina, na izuzetno visokom nivou, igrao u Rusiji i Kazahstanu.

Simčević je ostavio trag u OFK Beogradu, Mačvi, Dinamu iz Vranja, Hajduku iz Kule i Jagodini, a jednu polusezonu odigrao je i u sarajevskom Olimpiku.

“Poslednjih 12 godina igrao sam u inostranstvu. Uskoro punim 35 godina i želeo sam da budem sa porodicom. Bilo je razgovora sa jednim timom iz Kazahstana. Prevagnula je želja da se vratim u Srbiju, a Pančevci su bili više nego konkretni. O Železničaru sam čuo samo dobre stvari. Znam da je klub veoma ambiciozan, da želi da se plasira u viši rang takmičenja, u Superligu. To me je i privuklo, jer uvek sebi postavljam visoke ciljeve. Daću sve od sebe da taj cilj, koji je pred nama, ostvarimo. Nekoliko igraća iz tima dobro poznajem. Znam Gigića, znam Stojčeva, momci su dobri. Svi iz ekipe su me lepo dočekali. One koje ne poznajem ima vremena da se tokom priprema upoznamo na pravi način”, rekao je Simčević na predstavljanju.

FK Železničar je, dolaskom Simčevića, ozbiljno pojačao odbranu. Da podsetimo, u zimskoj pauzi, dres pančevačkih plavo-belih zadužili su Miloš Stojčev, Petar Gigić, Nemanja Andrijanić, Danilo Dašić, Mateja Zuvić i Stefan Dabić. I tu nije kraj…

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: