Šarićev policajac izručen Srbiji!

Predat službenicima Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije na graničnom prelazu Dobrakovo.

Danas je realizovana ekstradicija iz Crne Gore u Republiku Srbiju Danila Stojanovića (43) koji se potražuje od strane NCB Interpola Beograd.

Srbija Stojanovića, kako se navodi, potražuje radi obezbeđivanja njegovog prisustva krivičnom postupku koji se vodi protiv njega u skladu sa naredbom Tužilaštva za organizovani kriminal Srbije, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo udruživanje radi vršenja krivičnih dela i produženo krivično delo zloupotreba službenog položaja u saizvršilaštvu.

Izručenje je, kažu, izvršeno u skladu sa rešenjem Ministarstva pravde, a na osnovu Ugovora između Crne Gore i Srbije, koji predviđa izručenje sopstvenih državljana.

Danilo Stojanović je predat policijskim službenicima Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije na graničnom prelazu Dobrakovo.

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Podsetimo, policajci Danilo Stojanović, bivši načelnik Službe za kriminalističko-obaveštajne poslove, i Milutin Radovanović, koordinator u direkciji policije u Beogradu, javnosti su postali poznati nakon što su u kafiću na Cvetnom trgu, naočigled brojnih gostiju, pretukli bivšeg šefa Interpola.

Oni su nakon toga i uhapšeni kao saradnici klana Darka Šarića, bliskog Zviceru i Slobodanu Kašćelanu, a navodno i Belivuku.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: