Šapić: Uz ”Beogradsku karticu” godišnja ušteda preko 10.000 evra

SRBIJA – Kandidat Srpske napredne stranke za gradonačelnika Beograda Aleksandar Šapić izjavio je danas da će, ako dobije priliku da vodi grad, omogućiti uvođenje “Beogradske kartice” koja bi beogradskoj porodici godišnje donela uštedu od preko 10.000 evra.

“Siguran sam da će ”Beogradska kartica” za nekoliko godina biti neizbežan i sastavni deo svakog beogradskog domaćinstva”, rekao je Šapić navodeći da će, zahvaljujući njoj, “svaka beogradska porodica na godišnjem nivou moći da uštedi i preko 10.000 evra”.

On je istakao da se ovakva kartica već deset godina izrađuje na Novom Beogradu i da putem nje Novobeograđani ostvaruju pravo na brojne popuste, besplatne programe i sadržaje, koje im obezbeđuje opština.

“Ako budem dobio priliku da vodim grad Beograd, na isti način ćemo, kao što smo napravili Novobeogradsku karticu, napraviti i Beogradsku karticu. Naravno, ovoga puta sa daleko većim mogućnostima koje nam pruža uprava grada Beograda”, rekao je kandidat SNS za gradonačelnika.

Uz tu karticu, Beograđani će, kako je objasnio, moći da koriste na desetine raznoraznih programa. Naglasio je da to podrazumeva popuste prilikom kupovine, ali i raznih drugih aktivnosti, delatnosti i usluga koji su neophodni za normalan život.

“Od korišćenja sportskih centara, bazena, besplatnih predstava, koncerata i još puno toga. Pored toga će imati značajne popuste širom beogradskih radnji, od robe široke potrošnje, preko sportskih radnji, moći će da posećuju mnoge kulturne događaje”, rekao je on.

 

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: