Sapić: Uvešćemo jedinstven telefonski broj za građane

BEOGRAD- Prvi na listi “Aleksandar Vučić-Zajedno možemo sve” Aleksandar Šapić izjavio je da će u Beogradu biti uveden telefonski broj na koji će građani moći da iznesu svoje probleme, postavljaju pitanja, daju predloge i sugestije za sve što se tiče glavnog grada.

Šapić je istakao da na opštini Novi Beograd takav sistem komunikacije sa građanima postoji već 10 godina, kroz opštinski Servisni centar, i dodao da će, ukoliko bude dobio poverenje Beograđana na predstojećim izborima, instistirati na uvođenju istog sistema na nivou grada Beograda.

“Hoćemo Beograđane da oslobodimo zvanja svake gradske službe pojedinačno. Da ih lišimo kontakta sa pojedincima koji su neodgovorni ili nesvesni značaja komunikacije sa građanima. Oni više neće morati da traže važne telefone po novinama ili da se raspituju u čijoj je nadležnosti određeni problem, već će za sve što se tiče Beograda postojati jedan jedinstven broj telefona, preko kojeg će moći da se informišu o svemu što se tiče svih gradskih službi i preduzeća”, rekao je Šapić.

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: